Stambyte Österåker

Vi åtar alla typer av stambyte i Österåker! I skärgårdskommunen Österåker är bebyggelsen blandad. När det handlar om ett stambyte är varje projekt unikt. Inte minst på grund av att du som bor i lägenheten måste få ha mycket att säga till om när det gäller hur vi genomför ett stambyte Österåker. Under vissa delar av ett stambyte behöver vi arbeta inne i badrummen med att frilägga de gamla stammarna. Vi ser dock alltid till så att det finns tillgång till fräscha provisorier och lösningar på de små problem i vardagen som kan uppstå när vi till exempel behöver stänga av vattnet i huset. Att arbeta på ett sätt som stör så lite som möjligt och som innebär att de boende kan bo kvar medan stambytet pågår är alltid vår målsättning.

Gamla stammar innebär höjd olycksrisk

En fastighet har flera olika stammar som är nödvändiga för grundläggande funktioner i huset. Avlopp, tappvatten, el, ventilation, värme, gas och internetfiber kräver rör och ledningar i bra skick och det är dessa som kallas för husets stammar. Hur lång livslängd stammarna har varierar. Efter 30-40 år är det lämpligt att inspektera dem. När stammarna åldras ökar risken för att de ska gå sönder. När det gäller stammar som innehåller vatten eller elledningar kan konsekvenserna av att vänta för länge med ett stambyte Österåker bli riktigt allvarliga.

När vi är klara med ett stambyte i Österåker mäter vi fuktnivåerna och genomför en noggrann kvalitetssäkring. Därför kan vi ge långa garantier på vårt arbete. Ett stambyte i Österåker kräver behörig personal inom bygg, el och VVS. I samband med att våra team med hantverkare är på plats kan vi även utföra annat underhåll och olika renoveringsprojekt.

Helrenoverade badrum ingår i uppdraget

Ibland kan det vara lämpligt att genomföra en relining istället för ett stambyte Österåker. Då ökar man livslängden på de befintliga stammarna så att man kan vänta med ett fullskaligt stambyte. Kanske för att det ännu inte är dags att renovera badrummen. En badrumsrenovering är nämligen en given del av ett stambyte eftersom vi måste göra åverkan på golv och väggar för att komma åt stammarna. När det gäller badrum kan vi erbjuda ett stort urval av bland annat kakel och klinkers. Det är de som bor i lägenheterna där vi genomför stambytet som bestämmer hur det nya badrummet ska bli.