Stambyte Ekerö

Du kan höja värdet på din fastighet genom ett stambyte på Ekerö. Ekerö kommun, som består av ett antal öar i Mälaren, hade en snabb befolkningsutveckling på 1960 och 70-talet, flera flerbostadshus behöver nu genomföra sitt första stambyte. Stammar för vatten och avlopp ska bytas innan det uppstår risk för läckage och vattenskador. Vanligtvis sker detta efter 40-60 år. Väntar man för länge med ett stambyte kan det leda till höjda försäkringspremier. I samband med ett stambyte i Ekerö kommun kan vi vid behov även dra om el, stammar för gas och dra in fiber för blixtsnabbt internet.

Vi på Stambytesgruppen har lång erfarenhet och kan garantera en effektiv och kvalitetssäkrad process där alla som påverkas av ett stambyte på Ekerö i förväg fått god kännedom om varje fas i arbetet. Vi verkar alltid för att alla ska kunna bo kvar under ett pågående stambyte på Ekerö och hittar lösningar på de oegentligheter som tyvärr uppstår i samband med att väggar och golv rivs upp i våtutrymmen. Varje stambyte är unikt och processen inleds alltid med att vi tar en titt på de befintliga stammarna och lyssnar till krav och önskemål från de boende i fastigheten.

Förnya badrummet i samband med ett stambyte i Ekerö kommun

Ett stambyte i Ekerö kommun påverkar främst fastighetens kök och badrum och detta är ett utmärkt tillfälle att renovera dessa rum. I samband med att det genomförs ett stambyte på Ekerö kan du göra olika val som innebär att du får badrummet du drömt om. Till ett förmånligt pris! Vi tar ett helhetsansvar vid ett stambyte på Ekerö och ser till så att hantverkare med olika expertområden samverkar enligt uppgjord plan. Att hålla deadline är viktigt för oss när vi genomför ett stambyte på Ekerö!

Bor du i en bostadsrätt ska du veta att ett stambyte på Ekerö garanterat höjer värdet på din bostad och förhoppnings blir den trevligare att bo i efter att du själv fått sätta din prägel på de rum som påverkats av stambytet.

Ekerö kommun

Strax utanför Stockholm hittar du Ekerö kommun. Här kommer du nära såväl landsbygd som tätort och har goda möjligheter att njuta av naturen på nära håll. Här hittar du vidsträckta åkrar och en rad utmärkta friluftsspår och vandringsleder som tar dig fram genom landskapet utan att behöva störas av biltrafik. För dig som arbetar i Stockholm finns det goda möjligheter att pendla in till centrala staden med bussar och det finns även gott om skolor och barnomsorg för dig som vill låta dina barn växa upp här.

Fakta om Ekerö

Ekerö kommun ligger belägen i den Uppländska skärgården i Mälaren och omfattar i runda tal 140 stycken öar. Centralort är Ekerö som ligger på pendlingsavstånd in till centrala Stockholm.

Invånare: 27 283 (2016)
Yta: 384,53 km²

Officiell hemsida: https://www.ekero.se/