Stambyte Huddinge

Ska ni genomföra ett stambyte i Huddinge? Vi på Stambytesgruppen erbjuder totalentreprenad och utför alla de moment som ingår i ett stambyte. I Huddinge finns det många stora bostadshus som uppfördes på 1950 och 60-talet som kan behöva moderniseras. Vi kommer gärna ut och tittar på hur stammarna ser ut i er fastighet.

Vi brukar säga att stammar håller i 40-60 år. Det kan alltså variera ganska mycket och det är klokt att ha framförhållning så att man inte hamnar i en situation där stammarna måste bytas omedelbart för att de börjat läcka. Ännu allvarligare kan det vara med stammar som rostat och där man inte ens märker att de läcker förrän vattenskadorna hunnit bli omfattande. Förutom stammar för tappvatten och avlopp brukar man tala om stammar för el, ventilation, gas och ibland fiber för internet. Vi ser över alla stammar!

Vilka arbetsuppgifter genomförs under ett byte av stammar i Huddinge?

Ett stambyte är ett förhållandevis stort projekt som kräver en hel del förberedelser. Inför ett stambyte i Huddinge undersöker vi en rad faktorer som påverkar hur stambytet kan genomföras. Det handlar bland annat om skicket på de gamla stammarna, badrummens placering och önskemål från de boende i fastigheten gällande hur arbetet ska utföras. När ett anbud från oss har godtagits håller vi i informationsmöten där vi informerar om vad ett stambyte i Huddinge kommer att innebära i praktiken.

För att komma åt stammarna behöver vi bryta upp golv och väggar i badrummen. Sedan kaklar vi väggarna och lägger klinkers på golvet. En komplett badrumsrenovering är alltså en del av ett stambyte i Huddinge. Här kommer de boende till tals och vi kan erbjuda många individuella val. Vi kan utföra det mesta inom bygg, el och VVS. Har ni ytterligare renoveringsprojekt ni vill genomföra är det en bra idé att göra det i anslutning till ett stambyte i Huddinge, när vi ändå har kunniga hantverkare på plats.

Kan man bo kvar i huset under ett stambyte i Huddinge?

Vår utgångspunkt är alltid att alla ska kunna bo kvar i sin bostad under ett stambyte i Huddinge. Under vissa faser av arbetet kommer inte badrum och toaletter att kunna användas som vanligt. Vi löser den typen av problem med hjälp av provisorier. Många av våra kunder som stålsatt sig på ett besvärligt stambyte förvånas över hur smidigt det faktiskt går.

Vi arbetar i hela Huddinge kommun

Vi utför stambyte och arbeten i Huddinge och dess närområden: Flemingsberg, Fullersta, Gladö, Segeltorp, Sjödalen, Skogås,Stuvsta-Snättringe, Trångsund samt Vårby

Vi utför arbeten och stambyte i alla delar av huddinge och i hela stockholms län.

Fakta om Huddinge

Huddinge är en kommun i södra Stockholms län, faktiskt den näst största av alla kommuner i länet befolkningsmässigt. Kommunen ligger på Södertörn och har Mälaren som granne i väster. Huddinge gränsar till kommunerna Haninge, Botkyrka, Ekerö och Tyresö.

Invånare: 106 940 (2016)
Yta: 140,63 km²
Politiskt styre: Huddinge styrs av en minoritetskoalition bestående av allianspartierna M, L, C, KD samt de lokala partierna Huddingepartiet och Drevvikenpartiet.
Officiell hemsida: http://www.huddinge.se/