Stambyte Kungsholmen

Vi har stor erfarenhet av stambyten på Kungsholmen och Essingeöarna som ingår i samma stadsdelsområde. Kungsholmen är en del av Stockholms innerstad som byggts ut i etapper och där det finns fastigheter från flera olika epoker. Ett stambyte på Kungsholmen kan därmed bjuda på olika utmaningar och möjligheter beroende på vad det är för hus eller lägenheter som uppdraget gäller. Vi på Stambytesgruppen kommer gärna ut för ett förutsättningslöst samtal där vi lyssnar på era önskemål och berättar om vårt arbetssätt efter att vi inspekterat de befintliga stammarna och sett vilket skick de är i, vi är experter på gamla hus vilket är mycket förekommande vid stambyten i Stockholm.

Efter ett stambyte renoveras badrummen

Ofta byts stammar för vatten och avlopp ut helt och hållet men ibland finns det förutsättningar för relining som innebär att de befintliga stammarna kläs invändigt så att de blir helt vattentäta. Det är en billigare insats än ett fullskaligt stambyte på Kungsholmen. Det sitter stammar under ytskikten i badrum och när bytet av stammarna är genomfört kan vi, med våra egna hantverkare, lägga in nya ytskikt i de lägenheter där vi arbetat. Hyresgäster och bostadsrättsinnehavare kan välja hur de vill ha det. Ett stambyte på Kungsholmen handlar inte bara om att förebygga läckage och minska risken för olyckor med hett vatten. Det kan också innebära ett stort estetiskt lyft och att våtutrymmen får nya funktioner.

Vi gör det mesta inom el, VVS och bygg

Den modell vi utgår från när vi genomför stambyten bygger på lång erfarenhet. Vi kan erbjuda totalentreprenad och har tillgång till all den yrkeskompetens som kan tänkas behövas, hur omfattande ett stambyte på Kungsholmen än är. Vi kan även åta oss andra uppdrag inom bygg, VVS och el. Ofta kan vi genomföra dem på ett kostnadseffektivt sätt inom ramarna för ett stambyte då vi ändå har hantverkare och maskiner på plats. Det kan handla om allt från att förbättra värmeåtervinningssystemet i en fastighet till att skapa extra boyta på en råvind. Hör av er så ser vi hur vi kan höja boendekvaliteten och värdet på lägenheterna i fastigheten.

Vi utför stambyte på hela Kungsholmen

Vi utför stambyte på Kungsholmen, dess närområden: Essingeöarna, Fredhäll, Fridhemsplan, Hornsbergs Strand, Kristineberg, Kronobergsparken, Kungsholmen, Kungsholmstorg, Lindhagen, Marieberg, Marieberg, Norr Mälarstrand, Norrmälarstrand, Rådhusparken, Rålambshovsparken, Sankt Eriksplan, Stadshagen, Stadshagen, Thorildsplan, Thorildsplan samt Västermalm.

Vi utför stambyte på alla delar av Kungsholmen och i hela stockholms län

Kungsholmen

Kungsholmen är en av de finaste och populäraste stadsdelarna i Stockholms innerstad. Här finns mycket storstadspuls vid sidan av Stureplans och Drottninggatans hets som har en alldeles egen karaktär. De flesta lägenheter på Kungsholmen härstammar från 1900-talets början och ön är bland annat känd för sin arkitektur och strandnära promenadstråk runt hela holmen. På Kungsholmen finns bland annat Stockholms Stadshus samt Västermalmsgallerian och rålamshovsparken för att nämna lite.

Fakta om Kungsholmen

Kungsholmen är en central stadsdel i Stockholm. Den utgör tillsammans med Essingeöarna, Kristineberg, Marieberg, Stadshagen och Fredhäll Kungsholmens stadsdelsområde. Kungsholmen kallas ibland även för Västermalm.

Invånare: 19 388
Yta: 156 hektar