Stambyte Uppsala

Vi kan genomföra ett stambyte i Uppsala oavsett vad det gäller för typ av fastighet. Uppsala håller ställningarna som Sveriges fjärde största stad och har varierad bebyggelse. Varje stambyte är ett unikt projekt. Stammarna är de rör och ledningar som förser ett hus med vatten, el, ventilation, avlopp, gas och ibland även internet. Även om stammar görs för att hålla i 40-60 år behöver de förr eller senare bytas ut. Görs det inte kan läckage uppstå. Gamla gasledningar och eldragningar kan även orsaka bränder i värsta fall.

Ett alternativ till ett stambyte i Uppsala är relining, ett uppdrag som vi också kan utföra. Relining är billigare och innebär att befintliga stammar renoveras och förses med vattentätt skikt på insidan. Då krävs dock att det gamla stammarna är i tillräckligt bra skick.

Vi tar hand om alla moment under ett stambyte

Många av våra kunder passar på att utföra andra renoveringsprojekt i samband med att det finns hantverkare i huset under ett stambyte i Uppsala. Vi på Stambytesgruppen jobbar med det mesta inom el, VVS och bygg och det innebär även att vi erbjuder totalentreprenad på stambytet. Ni slipper ha flera olika kontaktpersoner och vi tar ansvar för alla de moment som hör till ett stambyte i Uppsala. Inklusive de provisorier som kan behövas när vi måste bryta upp väggar och golv i badrummen för att komma åt stammarna och stänga av vattnet. Vi ser också till att skydda inredning i lägenheter där vi arbetar mot byggdamm.

Gläd er åt nya badrum efter ett stambyte i Uppsala

Nya och fräscha badrum, oftast med helkaklade väggar och golvklinkers, ingår i uppdraget när vi genomför ett stambyte i Uppsala. Vi kan tillmötesgå de flesta önskemål för dem som bor i lägenheter i en bostadsrättsförening där vi genomför ett stambyte. Tätskikten fotodokumenteras och följer naturligtvis dagens noggranna byggnorm.

Fakta om Uppsala

Uppsala är en tätort i Uppland som är en centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Det är den fjärde största tätorten i sverige. Sedan år 1164 är Uppsala ett kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte för den Svenska kyrkan.

Befolkning: 168 096 (31 dec. 2017)
Yta: 48,77 km2
Officiel hemsida: www.uppsala.se