Stambyte Vaxholm

Representerar du en bostadsrättsförening eller är fastighetsägare som behöver genomföra ett stambyte i Vaxholm? Vi på Stambytesgruppen arbetar med stambyten i alla typer av bostäder. I en äldre fastighet är det viktigt att förebygga bränder orsakade av gamla eldragningar och läckage av avlopps- eller tappvattenrör. Ett stambyte i Vaxholm adresserar sådana problem och när vi är klarar bör de nya stammarna hålla i minst 40 år.

Ett stambyte förbättrar viktiga funktioner och blir ett estetiskt lyft

Under ett stambyte i Vaxholm behöver vi ta fram de gamla stammarna som ligger under golv och väggars ytskikt. Det är alltså fråga om ett ganska stort ingrepp och det är viktigt för oss att arbeta på ett sådant sätt att inga inventarier kommer till skada under arbetet. Vi ser till så att vardagen kan fungera även när vi jobbar inne i kök och badrum. Alla lägenhetsinnehavare i hus där vi arbetar har tillgång till provisorier och vi städar löpande för att minimera stöket. Relining är en metod som kan ge befintliga stammar ett längre liv utan att vi behöver göra ett lika stort ingrepp som under ett fullskaligt stambyte i Vaxholm.

När stammarna är bytta eller försedda med ett nytt skikt som gör att de håller längre, renoverar vi de ytor där vi behövt göra åverkan. Ett stambyte Vaxholm innebär alltså att alla får nya badrum, enligt sina egna önskemål om till exempel färger och storlek på kakel och klinkers. Vi ansvarar för allt från plattsättning till eldragningar och arbete inom VVS. På det viset kan vi arbeta snabbare och mer kostnadseffektivt än om ni anlitar flera olika entreprenörer för arbetet.

Vi kan hjälpa er med det mesta inom bygg

Är fastigheten i behov av underhåll? Har ni idéer om hur en råvind skulle kunna få en ny funktion eller tankar om förbättringar av värmeåtervinningssystemet? Vi kan ge bra pris på andra arbeten i huset i samband med att vi gör ett stambyte i Vaxholm. Självklart arbetar vi med fingertoppskänsla för den unika skärgårdsmiljön och de kulturella värden som är så stora på Vaxholm. Det är dessutom viktigt för oss att ha god kommunikation med de människor som bor i ett hus där vi genomför ett stambyte.