Om företaget

Stambytesgruppen i Sverige AB

Org nr: 556895-5156

Stambytesgruppen är ett bygg och installationsföretag som är specialiserade på stambyten och totalrenoveringar av fastigheter. Vår affärsidé är att bli marknadsledande inom stambyte och vara det självklara valet för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare att anlita för sina projekt. Genom att 365 dagar om året enbart fokusera på att arbeta med stambyten i fastigheter så anser vi oss kunna göra stor “byggskillnad” på stambytesmarknaden. Vi förbättrar varje dag våra rutiner, vår kvalitetsuppföljning och kan genom vårt unika arbetssätt hålla vår höga kvalité då vi inte skjuter för brett som andra byggföretag som vill arbeta med alla olika typer av byggprojekt. Man kan inte vara bäst på allt det är ett faktum, men fokuserar man på att vara bäst inom ett segment så kan man lyckas med det vi anser oss ha lyckats med: Att vara bäst på stambyte

Stambytesgruppen arbetar endast med egna team i gruppen med olika kunskapsområden och kompetenser. Vi har platschefer, arbetsledare, arkitekter, snickare, rörmokare, elektriker, plattsättare, målare med mera. Med vår affärsmodell behöver våra beställare endast vända sig till ett företag som tar hand om helheten i projekten utan att blanda in fördyrande underentreprenörer utan tillräcklig kunskap och kompetens. Vår affärsmodell sparar både tid och pengar för våra beställare och framförallt ett kvalitetssäkrat utförande ifrån start till mål vilket gett oss marknadens nöjdaste kunder.

Ekonomi

Stambytesgruppen i Sverige AB har en sund och god ekonomi och är ett tryggt företag att arbeta hos och att göra affärer med.

År 2020 – Omsättning ca 70 miljoner :

Klicka här för att se våra siffror hos allabolag

Stambytesgruppens budgeterade 3 års plan

År 2021 – Omsättning 110 miljoner

År 2022 – Omsättning 150 miljoner

År 2023 – Omsättning 200 miljoner

Våra kärnvärden

Stambytesgruppens kärnvärden bottnar i vår drivkraft att vara med och bygga en bättre omvärld. Ska man bygga en bättre omvärld anser vi att man skall uppträda solidariskt och vara en god kamrat gentemot sina medmänniskor och kollegor. En kamrat är någon vars relation präglas av ärlighet, tillgivenhet och tillit. Vår värdegrund bygger på ordet KAMRAT som bland annat står för följande:

Kvalitet – Vi är övertygande om att kvalitén i vårt arbete och i våra kundrelationer är grunden till vårt goda renommé i branschen.

Ambition – Vi har höga ambitioner på oss själva och arbetar hårt för att alltid leverera i toppklass.

Miljö – Vi värnar om vår miljö och arbetar efter en strikt miljöpolicy där vi gör vårt yttersta för att bidra till en hållbar värld.

Respekt – Vi respekterar våra kunder och deras hem när vi arbetar i våra projekt.

Ansvar – Vi tar ansvar för våra kunder och våra medarbetare.

Trygghet – Vi är en trygg partner för våra kunder och trygg arbetsplats för våra medarbetare som vi värnar högt om.